perjantai 21. joulukuuta 2007

Tekemistä riittää

No nih. Työpaikan yt:t on ohi. 13 vakituista sai kenkää, muutama lähti omasta halustaan toisaalle töihin +iso liuta vuokratyöntekijöitä ja määräaikaisia katoaa ajan kuluessa. Kivan joululahjan saivat siis monet perheet. Irtisanotuissa ei ollut mitään järkeä, en tiedä oliko heitetty noppaa vai käytetty pärstäkerrointa, kun ahkerat ja pätevät ihmiset saavat lähteä. Itse säästyin tällä erää, "kiitos" määräaikaisen sopimukseni. Ketuttaa silti läheisten kavereiden puolesta. :o(

Keskiviikkona oltiin Blonkun kanssa lämminhallitreeneissä. Ihan kivasti meni, mutta taas oli vaikeuksia neidin kärsivällisyyden ja paikkallaanpysymisen kanssa lähdössä. Hallissa on niin paljon hajuja ja on niin kiire radalle, ja mammalla on huonot namit mukana. Kuka sitä nyt paikallaan istumaan, kun voi juosta ympäriinsä ja kiipeillä puomille ja A.lle?

Treenattiin koiran eteenmenoa pitkällä hyppysuoralla, keppien vaikeampaa puolta ja meille vaikeaa rengasta. Eteenmeno meni hyvin. Blondi irtoaa ja menee kyllä tuhatta ja sataa. Keppejä treenattiin sillai, että siinä ympärillä on verkkoaitaa ikäänkuin kujana, että koiran on mentävä oikein tai törmää aitaan. Aiemmin Blondi hämääntyi ja hämmentyi tuosta kokeilusta, mutta se olikin silloin se puoli jonka se osaa. Nyt kun mentiin sitä "vaikeaa" puolta, niin nuo aidat selvästi helpottivat ja auttoivat. Otettiin vähän kerrallaan aidan osia pois, ja lopulta kepit sujui oikein malliikkaasti ihan ilman aitoja!

Renkaan kanssa takuttiin taas aika lailla. Vielä en laittanut Blonkkua remmiin, vaikka jo viime treenien jälkeen sitä suunnittelin. Jos me mennään siihen renkaalle kovalla vauhdilla, niin että se on kesken radan, niin Blonkku hyppää ohi. Sillä tuntuu olevan niin kamala kiire eteenpäin ja mun perään, että se ei ehdi miettiä mistä kohtaa kuuluu hypätä. Mutta kun tein ennen rengasta selvän pysähdyksen ja mentiin rauhallisesti, niin sitten hyppy osuikin renkaan sisään, eli meni oikein.

Viikonloppuna on tiedossa pakkaamista (yllätys, yllätys), maton viemistä pesulaan, sohvatyynyjen päällisten pesua, lahjojen paketointia, ja sen semmoista hubaa. Kävin eilen hakemassa Alkosta Glühweinia ja muutakin glögiainesta, kun ajattelin pakkaamisen sujuvan hiprakassa paremmin. :o)Tänään on yhteistyökumppanin tarjoama korruptio-ilta, että katsotaan nyt sitten millaisissa olosuhteissa ja olossa se pakkaaminen loppujen lopuksi menee...

Ei kommentteja: