maanantai 3. joulukuuta 2007

Lepoa ja shoppailua

Viikonloppu meni oikein rauhallisissa merkeissä. Kipeän kantapään takia jäi pidemmät lenkit ja puuhastelut tekemättä, hyvä niin. Jalka on jo parempi. Pommin korvatulehdus on mennyt korvatipoilla hyvin ohi, ja toivo elää, että olisimme joku päivä vielä kaikki terveitä. :o) Ensi sunnuntaina olisi agikisat, joihin menen Blonkun kanssa. Toivon tuon jalan olevan silloin normaali...

Lauantaina kävin pitkästä aikaa Kaupinojalla uimassa. On ollut kiireiden ja sairastelun takia taukoa useampi viikko, joten hieman oli erilaista viime kertaan verrattuna. Veden lämpö oli 1,6 astetta ja saunassa oli 127 astetta! Tuo saunan lämpötila on aika paljon lämmittäjästä riippuvainen, ja nyt oli hommissa kovista löylyistä tykkäävä herra. :o) Uiminen tuntui ihanalta. En edes tyytynyt nopeaan kastautumiseen, vaan kävin yhteensä neljä kertaa tekemässä pienen uimalenkin. Sitä vaikutusta on niin vaikea selitää, mutta armottomasti siihen jää koukkuun!

Sunnuntaina lähdin kaupungille jouluostoksille. No, tulihan niitä lahjoja ostettua, vaikka pääasiassa kyllä itselle. Ostin neulepoolon, semmoisen neuletunikan ja mustat pillifarkut. :o) Kyllä, luitte oikein: pillifarkut! Olen varmaan aikanaan vannonut, että semmoisia en käytä ikinä. Mutta pitkän tunikan kanssa ne on kivat. :o) Äidille ostin semmosen naamarasva-silmänympärysvoide-setin. Ja kummitytölle semmoisia kumisia eläimiä, eri koirarotuja ja pari kissaa. T:lle mulla onkin jo lahja, ja kauheasti en kai muita edes lahjo. Äidille on työn alla lisäksi semmoinen pitsineuleesta oleva hartiahuivi. Sen saan varmaan jouluaattoa edellisenä päivänä valmiiksi.

Pommi sai kaupungilta tuliaisiksi semmoisen Guz-ukkeli vinkulelun. Se on semmoinen pyöreä ja kestävä, erittäin kimeä-ääninen lelu. Kun annoin sen Pommille, niin se haisteli sitä vähän, otti sen suuhunsa, ja pudotti saman tien. Sen ilme oli semmoinen "vähän tylsä, pelkkä kumipallo". Kun sitten itse näytin, että lelu vinkuu, niin Pommin asenne muuttui. Sitten se vingutti lelua suussaan ja lattiaa vasten noin tunnin ajan, kunnes minulla meni kimeään ääneen hermot ja otin sen lelun pois. Blondi sai boksiinsa semmoisen auton rekisterilaatalta näyttävän laatan, jossa lukee Blondi. :o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siskoksilla on sitten molemmilla rekisteröintiasiat kunnossa :-D. Emmalla on boksissa rekisterikilpi missä lukee omaperäisesti "Emma".

Mirka kirjoitti...

Ronin iso Guz-ukkeli on myös jatkuvalla syötöllä jäähyllä ärsyttävän äänensä vuoksi... :D