perjantai 30. marraskuuta 2007

Pehmoleluja ja valoilmiöitä

Kiitos kommenteista luupiikkiin liittyen. Kuulin, että mun siskopuoli kärsii usein samasta vaivasta. Liekö perinnöllistä... Viikonloppuna menen katsomaan jotain pohjallisia, tarvii harkita tota uusien "oman jalan mukaan" tehtyjen treenikenkien hankkimistakin.

T. kävi eilen Ikeassa. Oli siinä naapurissa työasioissa, ja yllätti koirat iloisesti tuoden mukanaan RÅtan ja Hämpin. Råtta ei meillä kauaa kestä, noin kymmenessä minuutissa se on suolestettu. Mutta tuossa Hämpissä on sen verran vähän täytettä, että se on yllättävän pitkäikäinen. Lelukorista löytyikin vielä edellisen hämpin yksi jalka. :o) Minä en muuten saanut yhtään mitään! Kuulemma ennen muuttoa ei kannata hankkia yhtään lisää kannettavaa. Miesten ajattelumaailma...
Blonkku on meillä se lelujen tuhoaja. Se ei ymmärrä leikkimisestä mitään, vaan kauhealla vimmalla repii lelut rikki. Pommi puolestaan rakastaa leluja, ja osaa niillä melko hyvin leikkiäkin. Se saattaa maata selällään tassut kattoa kohti, ja tassuillaan pyörittelee ja heittelee lelua. Tuo Hämppi on sen ehdoton suosikki, Pommi oli liikuttavan onnellinen saadessaan taas uuden kaverin.Vielä esimerkki jouluvalojen käytöstä. Tämmöinen pihapiiri löytyy meidän naapurustosta. Marraskuun alusta saakka se on meitä ohikulkijoita ilahduttanut. Jos läheltä kävelee, niin kuulee jopa semmoisen elektronisen joululaulun sävelen, joku pyörivä pukki sitä siellä soittaa. En kai voi kommentoida asiaa sen kummemmin, ettei mene taas asiattomuuksiin... Kerrottakoon vaan, että mun pihaa tai parveketta ei korista sini-puna-vihreät valokaapelit. ;o)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Järkyttävää... Mä olen nähnyt noi myös livenä, sanattomaks vetää :S Kai niistä sit joku tykkää? Yllättävän moni itseasiassa.

En ajatellut minäkään tollaisia pihaani laittaa :D Kun viimein sellainen tammikuussa saadaan. Teidän naapurista by the way ;)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kanssa naapurissa on vähän samantyylinen huusholli. Kesällä piha on täynnä tonttuja, siilejä, pupuja, ankkoja ja mitä nyt ikinä keksii. Lokakuussa ne siivottiin pois ja tilalle laitettiin esimerkiksi valokaapelilla vihreäksi valaistu sammakko :) Lisäksi löytyy valaistua peuraa ja muuten vaan valaistusta.... Ei myöskään ihan minun makuun, mutta kaikki tyylillään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Tiina uudesta kodista ja pihasta. Tarvii joskus tentata, että mihin tarkalleen muutatte. Me muutetaan 28.12 sinne Punajuurikujalle. Vielä ei ole aloitettu pakkausta, vaikka kohta pitäisi kyllä jo ryhdistäytyä... ;o)

Anonyymi kirjoitti...

En ole kanssa ikinä ymmärtänyt tollasten valojen päälle, hirveän näköstä, kuin ilotalo!