lauantai 17. marraskuuta 2007

Lepopäivä

Meillä on tänään sohvalla-röhnötyspäivä. Aikaa moiseen ei olisi; tiskit, villakoirat ja kirpparitavarat kutsuu. Mutta ei nyt jaksa. Meillä oli eilen firman pikkujoulut, ja kotiuduin sieltä puoli viiden maissa aamuyöllä. T. lähti pelireissulle Ouluun viideltä, joten meillä oli treffit ja vahdinvaihto eteisessä. :o)

Pikkujoulut meni oikein hyvin, ja hauskaa oli,eikä krapulakaan mikään ihan kauhea. Meitä oli yksi kaksisataa juhlijaa, oltiin Hämeensillassa. Ruoka oli hyvää, juotavaa oli riittävästi. Istuin sattumalta firmamme suurimman pomon kanssa samassa pöydässä ekat pari tuntia. Aluksi vähän jännitti, mutta hyvin meidän pöydässä juttua riitti, joskin pääasiassa työasiaa. Ohimenevästä ruokajonosta kaikki vaan ilmeilivät mulle ja koittivat saada hämmästyksensä pöytäseurastani minun tietoisuuteen.

Perinteiseen tapaan pikkujouluissa osa porukasta oli tosi kännissä, ja tosi avoimina. Onhan se toki kiva kun kehutaan kauniiksi ja kerrotaan kauniin hymyni olevan syy, miksi aamuisin jaksaa töihin lähteä. :o) Mutta semmoisia pitkiä vuodatuksia siitä, kuinka olen tuhat kertaa kauniimpi kuin oma puoliso voi ikinä olla, ei niitä halua kuulla. Humalaisen miehen mielestä kuka tahansa viimeisen päälle meikattu ja kammattu pienessä paljettitopissa oleva nainen on äärettömän kaunis. Siksi kommentit eivät sen suuremmin sykähdytä. Ketään ei tarvinnut kantaa taksiin, kukaan ei kähminyt, ja jatkopaikkaan Ilvekseen saimme lähtemään useamman kymmenen hengen porukan. Ja taksijonoa ei ollut käytännössä yhtään! Ihan hyvät pikkujoulut siis kaikilla mittareilla. :o)

Ei kommentteja: