keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Kauppias

Olin eilen työkavereiden kanssa pari tuntia hohtokeilaamassa ja syömässä. Oli kivaa, kyykytin ukot keilaradalla totaalisesti! :o) Insinöörit ottavat touhun niin kovin tosissaan, miettivät keilapalloon sopivaa kierrettä, suunnittelevat heittorataa ja jne. Minä en tajua kierteestä mitään, enkä osaa sitä tehdä. Mutta onni oli matkassa ja ruista jonkin verran ranteessa, joten hyvin pärjäsin. Hah!
T. oli vienyt koiria päivälenkille, ja niiden lenkki oli sujunut hyvin, vastaantulevista koirista huolimatta. Kiva kun on joku koiranulkoiluttaja, johon uskallan luottaa. Semmoinen, joka oikeasti tajuaa äksy-Pommin olevan vähän vaativa tapaus, ja uskaltaa kieltää naapuria tulemasta samaan hissiin... ;o) Innolla odotan rivitaloon muuttamista siinä asiassa, että jää tuo rapussa ja hississä liikkuminen pois.

Edellisen postauksen rutinoihin liittyen kerrottakoon, että laitoin ruokapöytäni ja 4 tuolia sinne nettiin huutokauppaan. Laitoin semmoisen "ylähinnan", että jos sen suostuu maksamaan, niin saa tavarat heti ostettua, ei tarvi odottaa sen huutokaupan päättymistä. Ruokailuryhmä oli myyty 40 minuutin kuluttua! :o) Eikä mennyt edes millään pilkkahinnalla. Kannattaa siis kokeilla, jos on ylimääräistä tavaraa nurkissa. Kyllä siellä kaikenmaailman romua olikin kaupan, mm. vanha sähkövatkain kuudella eurolla! Itse kyllä innostuin asiasta, ja laitoin sinne yhden astian (Kaj Franckin lokerovati) myös huudettavaksi. Hääpuku siellä menisi varmaan myös kaupaksi, pitäisi vaan pukea se päälle ja ottaa valokuvia. Mulla kun ei oikein ole hääkuvia tallella, ainakaan sähköisessä muodossa. Jostain syystä... :o(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se lokero vati on mun lempi astia. En ikinä suostuis luopuun siitä :) Siitä saa tosi herkullisen näkösen, kun ostaa pieniä eri laatusia karkkeja ja laittaa aina yhtäsorttia yhteen lokeroon.

Laura kirjoitti...

Mulla on ollut se yli kolme vuotta, enkä ole käyttänyt kertaakaan. :o( Joskus se oli kirjahyllyssä koristeena tyhjiltään, mutta siinäkin se keräsi vaan pölyä. Mun mielestä ne lokerot on liian pienet!