keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Mukavuudenhaluisen agilityä

Lähellä kotia. Ei palella. Lämmin halli, vaikka ulkona on useampi aste pakkasta, sisällä tarkenee fleece-puserolla. Hyvä, riittävän karkea mattopohja. Ei likastu tassut, eikä kengät. Ei ole koiran silmät täynnä hiekkaa.

Oltiin tänään ekaa kertaa siellä OK-koirien agilitykurssilla. Todella mukava ja ihanan lämmin halli! Blonkulla oli boksi hallissa mukana, ja siellä se odotteli vuoroaan lämpöisessä. En uskonut hallin olevan niin lämmin, odotin ehkä muutamaa lämpöastetta. Mutta väärässä olin, onneksi. Siellä tarkenee oikein hyvin ilman hanskoja ja ulkotakkia. :o) Kouluttaja vaikutti mukavalta ja pätevältä, Jaakon ja Janitan opit ovat hänellä(kin) ilmeisesti päälinjana. Meidän ryhmässä on pari hieman kokemattomampaa koiraa, joten radat on Blonkulle vähän helppoja. Mutta ei haittaa, päästään kuitenkin tekemään jotain ja treenaan huolella niitä ongelmakohtia.

Kyllä toi halli sai mut hiljaiseksi. Ei paljon parempia olosuhteita voisi edes kuvitella, ja sinne ajaa meiltä alle 15 minuuttia. Sieltä hallista voi vuokrata itselleen, vain omaan käyttöön, vakivuoron; 28 e/tunti. Lisäksi sinne saa ostaa "kuukausikorttia", jolla voi käydä treenaamassa silloin kun hallilla ei ole varattuja vuoroja, niin paljon kuin haluaa. Silloin saattaa joku muukin kuukausikorttilainen tulla treenaamaan samaan aikaan. Tämän hinta on 35 e / kk. Jos mun koirien kisaura tästä ensi kesänä urkenee, niin varmasti vakavasti harkitsen tuota kuukausikorttia ensi talvena. Miksei jo nyt kevättalvella, jos motivaatiota silloin vielä löytyy.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulisitko kimppaan?
http://24yotajouluun.wordpress.com/