torstai 15. marraskuuta 2007

Treenipaikka

Ilmoitin Blonkun OK-koirien agilitykurssille, joka kestää 8 kertaa, eli 8 viikkoa. Ryhmässä on neljä koiraa, ja treeni-aika kestää tunnin. Halusin, että Blonkku saisi edes hetken treenata enemmän kuin kerran viikossa. Toistoja, toistoja tarvitaan, jotta luupääkin (minä) opin. :o) Ratkaisevin syy tuon kyseisen kurssin valinnalle on se, että se pidetään 6 km meidän kotoa, ja mattopohjaisessa, lämmitetyssä hallissa! Aika luksusta verrattuna kylmään maneesiin Länsi-Teiskon perukoilla, vaikka kiva sielläkin on treenata.

Itse kouluttajasta en tiedä juuri mitään, sikäli oli vähän kuin sian olisin ostanut säkissä. Mutta se ei mielestäni ollut kuitenkaan este eikä hidaste osallistumiselle. Osaan kuitenkin itse jo sen verran ohjata ja miettiä kuviota, että aina ei olisi edes pakko olla joku vieressä neuvomassa. Olen vielä niin itsepäinen, etten läheskään aina edes usko niitä neuvoja. :o) Ja uudella kouluttajalla menee aikansa siinä, että tutustuu mun ja Blondin sanattomaan yhteispeliin.

Nyt onkin siis tulossa agilitypainotteinen loppukuu, meillä kun on ensi viikolla Mouhijärvellä se lauantaina ja sunnuntaina pidettävä agilitykoulutus. Sinnekin olen siis menossa Blondin kanssa. Äksy-Pommi jää kaikesta kivasta paitsi, minä raukka kun en uskalla viedä sitä uusien ihmisten ja koirien ympäröimäksi. :o(

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me tullaan Ilonan kanssa samaan ryhmään :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva! Siellä on monta ryhmää, ollaanko me ihan samaan aikaan? Meidän treenit on ke klo: 20-21.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ollaan just tossa samassa ryhmässä. Siinä on myös yks jackrusseli narttu. Ja ilmeisesti neljäskin koira on narttu, että juoksut ei haittaa.