perjantai 28. maaliskuuta 2008

Kenraaliharjoitukset

Eilen meidän agilitytreenit alkoi oikein makoisasti, mansikkakermakakulla. :o) Meidän treeniryhmän menestys oli menneenä viikonloppuna niin huimaa, kiitos Klenin ja Faunan, että juhlistimme tapahtunutta syömällä täytekakkua ja juomalla kahvia treenimaneesissa. Hauskaa! Paitsi jättikokoisen kakkupalan jälkeen pehmeässä hiekassa täysiä juokseminen nopean ja täysimittaisen radan ajan on aika tuskaa....

Rata oli jälleen aika haastava, noin kolmosten luokkaa. Osasyy tälle radalle oli, että se oli ohjaajan muistillekin haastava kaikkine koukeroineen. Vink, vink! ;o) Blondi oli jo vähän maltillisempi lähdössä, vaikkakin varasti pari kertaa. Laitoin sen takaisin remmiin ja eikun uusiksi. Rata meni muuten sillä ihan superisti, paitsi puomin alastulon se pomppasi aina yli. :o( Rata oli semmoinen, että puomin loppupään alla oli putki, enkä millään siis päässyt/ehtinyt sinne alastulokontaktille passiin. Tietty mun olisi pitänyt laittaa sinne kontaktille kasa nakkeja, mutta tämä tuli mieleen liian myöhään. Daa! Kepit meni aivan loistavasti, myös siltä meille vaikeammalta puolelta! Jokohan sitä puolta uskaltaisi käyttää kisoissa?

Pommi meni hyvin, Pommille ominaisella varmuudella. Pommi ottaa kontaktit hienosti, vaikka niitä en ole namilla opettanut. Se hidastaa sanallisesta käskystä. Pommi jopa ampaisi täysiä putkeen, vaikka en ollut lähimainkaan. Yleensä sen saa viedä suuaukolle saakka. Ainoa Pommin heikko kohta oli eilen kepit. Niitä ei olekaan tahkottu sen kanssa sillai kuin Blondin. No, kesällä treenataan ne kuntoon omalla takapihalla.

Sunnuntaina suunnataan Tamskin kisoihin blondin kanssa. Hyvin järjestetyt kisat, meillä on molemmat radata peräkkäin! :o)

Ei kommentteja: