maanantai 31. maaliskuuta 2008

:o)

Tadaa! Niinhän siinä kävi, mä sain sen työpaikan! Olin siis perjantaina haastattelussa, ja samana iltapäivänä mulle jo soitettiin valinnasta. Viikonloppu meni hymy huulilla ja hieman jännittynein tunnelmin.

Musta tulee projektikoordinaattori, elikkäs titteli on project coordinator. Töissä puhutaan englantia, työkaverit on kaikki muut insinöörejä, ja 9:ää eri kansalaisuutta. Hauska päästä kokeilemaan ja kohentamaan kielitaitoa muidenkin kielien kuin enkun osalta.

Hieman jännittää, mutta erittäin positiivista tämä on joka tapauksessa!! :o)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Kuulostaa ihan siltä, että oot tänne meille tulossa töihin?

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! :) Mietin ihan samaa kuin Saana.

Oranssi kirjoitti...

Onnittelut työn johdosta! Kyllä ne agikisatkin siitä, ei näyttänyt (tuloksista huolimatta) hullummalta ollenkaan, kun sunnuntaina teitä katselin. Uskon, että kun toisena päivänä lähtee menemään vain paremmin, sillai kuin oikeesti osaatte, nollia suorastaan rapisee. Terveiset toisesta firmasta insinyörien seasta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Laura ! Kuulostaapa tärkiältä sinun titteli. Ja niin, me insinörtit ollaan kyllä ihan mukavia ja meidän kanssa tulee sinunlaisesi reipas likka toimene.

Anonyymi kirjoitti...

En ole tulossa teille Saana & Marika. Ala on kuitenkin sama, eli menen teidän alihankkijalle (ymmärtääkseni)Dynamo-taloon...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, onnea Laura!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa!! Onnea Laura!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Laura! Tätä työnsaantiahan on nyt liikkeellä pian epidemiaksi asti ;-)

Mirka kirjoitti...

Onnea onnea onnea uuden työn johdosta!