sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Että semmosta

Voiko tyhmyyden selitää jotenkin flunssalla tai jännityksellä? Tai onko siihen omaa lääkettä?

Oltiin Blondin kanssa tänään agilitykisoissa, yksi HYL hakemassa lisää kokoelmiin. Rata oli helppo, juosta sai, mutta yhtä kohtaa lukuunottamatta erittäin yksinkertainen. Blondi pudotti ekan esteen riman. Mä luovutin jo siinä vaiheessa, vaikka ei tietenkään saisi. Loppurata menikin sitten ihan persiilleen, koska minä unohdin radan kulun. Jäi semmoinen muutaman esteen pituinen kaarros sitten kokonaan tekemättä. :o) Erittäin noloa, mutta en nyt aio ranteita kuitenkaan auki nirhaista. Kun se viitonen oli jo ekalta esteeltä pohjalla, ja kuulemma A:n alastulosta oli tullut vitonen, ja yhden hypyn jätin ohjaamatta ja Blondi juoksi sen ohi... Mutta silti, kuinka voi olla mahdotonta muistaa 20 esteisen radan kulku, varsinkin kun sen kävi mielessään läpi ennen suoritusta noin kolmekymmentä kertaa? Koirassa ei ollut tänään(kään) yhtään mitään vikaa, kepitkin meni oikein mallikkaasti.

Toivotaan, että harjoitus tekee mestarin, ja minäkin joskus tästä kehityn. Tässä kuussa ollaan menossa vielä Turkuun pääsiäisenä kisaamaan, ja Tampereella on kisat ihan loppukuusta. Josko noista yhteensä neljästä radasta saataisiin edes joku onnistumaan, siis myös minun osaltani...1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Pääsiäisenä Turkuun... kyllähän sitä flunssaisena olla vähän heikommassa hapessa, vahinkoja sattuu kaikille. Rapsuja koirille!!
Mari ja Poppoo