tiistai 26. helmikuuta 2008

Kipuilua

Äityli on nyt saikulla, ja minä soittelen hänelle noin kolme kertaa päivässä tarkistussoittoja. Oireet saattaa tulla viiveellä, ja esim. jotain aivoverenvuotoa ei välttämättä heti huomata, kun ei oo ollut kuvauksissa. Mun siis pitää huolehtia, että hän ei rupea puhumaan höpöjä...

Itsellä on ollut niskat jumissa jo pari viikkoa, ja koko ajan vaan pahenee. Mä kun joudun tähän "kierteeseen", niin siitä poispääsy onkin hankalaa. Mobilatit ja kauratyynyt on kokeiltu, ei auta. Eilen illalla otin lihasrelaksantin, seurauksena vaan huono olo tänä aamuna. Huomenna menen vihdoin hierojalle, toivottavasti hän saa solmut aukeamaan. Kurkkukin on vähän kipeä, mutta nyt en kyllä ehtisi sairastua. :o)Torstaina agitreenit, perjantaina hakutreenit, lauantaina yhdet 30-vuotisjuhlat ja sunnuntaina agikisat. On taas vapaa-aika hyvin bookattuna!

Iltapäivällä olisi tarkoitus lähteä työporukalla pulkkamäkeen (jos löydetään lunta), pelaamaan jalkapalloa/lentopalloa/ultimatea ja sit Kaupinojalle syömään ja saunomaan. Kivojen työkavereiden kanssa viettää ihan mielellään aikaa myös työpaikan ulkopuolella.

P.S. Naimattomat naisimmeiset, jotka hingutte naimisiin: Perjantaina on karkauspäivä, ja nyt saisi ihan luvan kanssa kosia. Itse en taida moiseen uskaltautua, ommellakaan kun en osaa... ;o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun muistutit fyssärille menosta. Varasinki saman tien ajan sinne ku taas on selkä niin jumissa ettei ajatus ja puhe kulje kunnolla.. Marika voi vaikka todistaa.