perjantai 15. helmikuuta 2008

Perjantai!

Viikko on mennyt äkkiä, ja pian koittaakin taas vapaus viikonlopun viettoon. T. on koko viikonlopun joukkueen kanssa risteilemässä, ja mä olen siis tyttöjen kanssa keskenään kotosalla. Tein tietty asianmukaisen ostoslistan hälle valmiiksi, että varmasti saan oikeanlaiset parfyymit ja ripsivärit tuliaisiksi, unohtamatta tummaa Kalev-suklaata kirsikanpaloilla. :o)

Viikonlopun ohjelmassa on ostoksilla käyntiä, avantouimista, sulkapallon peluuta, kuntosalilla käymistä (?!) ja siivoilua ja pyykkäystä. Aurinkoa on luvattu, että varmaan tulee hyvin lenkkeiltyä koirien kanssa. Ja kaveri lupasi tarjota synttärikakkua jos menen kylään. Mukavan rentoa siis tiedossa, ei mitään säntäilyä ja aikatauluja. :o)
Ensi viikon lauantaille rakas neitsyt-poikaystäväni onkin suunnitellut siivouspäivän, jolloin viedään mattoja ulos, pestään lattioita, yms ja kuulemma siivotaan ja imuroidaan molempien autot. Kuinka voi kaksi neitsyttä olla näin erilaisia, en tajua...

Blondi alkaa olla jo oma itsensä. Ruoka uppoaa ja se suostu aamulla jopa syömään ne Canikur-lääketabletit. En tiedä mikä pöpö tää nyt taas oli, neiti tuntuu olevan niin herkkävatsainen, että kaikki mahdollinen aiheuttaa reaktioita. Nyt meillä on ruokalistalla puuroriisiä, piimää, maustamataonta broilersuikaletta ja tattaripuuroa. Jos koitettais niillä mennä muutama päivä, ihan varmuuden vuoksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Blondille paljon rapsuja! Toivotamme pikaista paranemista.
T: Nipa & Jade
www.funkytouch.vuodatus.net