sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Agikisat 10.5.

Oli aikas turha reissu. :o) Ekalta radalta HYL, tokalta 15 virhepistettä. Tokalta radalta oikein hyvä aika (-10.45), mutta ei se paljoa lohduta kun alastulokontaktit pompittiin järjestelmällisesti yli.

Kaiken kaikkiaan Blondi oli erittäin outo. Sillä ei ollut minkäänlaista hinkua agilityradalle, lähdössä se ei edes yrittänyt varastaa, istua möllötti vaan, ja oli jotenkin ihan haluton koko puuhaa kohtaan. Ennen ensimmäistä rataa jätin Blondin Marjutille (Blondin kasvattaja) pideltäväksi. Olimme lähtövuorossa jo toisena, ja ajattelin tulevan liian kiire jos se on autossa. Ilmeisesti neiti on niin herkkä, että tällä "vieraan" huostaan joutumisella oli suuremmat vaikutukset kuin ikinä pystyin kuvittelemaan. Blondi luuli tulevansa hyljätyksi tai jotain, koska radalla se ei irronnut minusta mihinkään. Se ei hypännyt edes hyppyjä, vaan kulki koko ajan ihan minun lahkeessa kiinni ja tapitti minua silmiin. Yleensä se menee tosi innoissaan, irtoaa hyvinkin kauas ja hakee itse esteitä. Nyt se ei mennyt minnekään, kulki kiltisti kiinni mamman puntissa. Mä en voinut radalla muuta kuin nauraa. Blondi ei oo ikinä ollut tuommoinen, ja koko radasta saimme ehkä kaksi estettä suoritettua. :o)

No, nämä kisat meni mönkään uusia havaintoja tehdessä, ja kontaktit ovat meillä sillä tolalla, että eipä tuossa kisaamisessa tällä hetkellä järkeä ole. Saanpahan ainakin itse harjoitusta, jos se jännityskin vaikka pikkuhiljaa alkaisi helpottaa...

Ei kommentteja: