torstai 29. toukokuuta 2008

(Juoksu)treeniä

Eilen oltiin agitreeneissä Mutalassa. Meidän ryhmästä oli paikalla vain 4 koiraa, joista siis kaksi minun. Kun joka toinen koira on oma, mennään kahta erilaista pitkähköä rataa ja molempien koirien kanssa menet kunkin radan ainakin kaksi kertaa läpi, niin kyllähän siinä juoksutreeniä tuli, noin kahdeksan radan verran. Oikeesti pitäisi tehdä jotain tälle kunnolle ja jaloille. Kyllä mun hengitys kulkee suht ok, mutta kun tuntuu, että jaloista ei lähden niin paljon irti kuin pitäisi. Oishan tuolla työpaikan alakerrassa se kuntosali, mutta... ;o)

Radat oli vähäesteisiä mutta sitäkin koukeroisempia. Parissa kohtaa oli semmoiset hyppykuviot ja söheröt, että lähinnä nauratti oma huitominen. Blondi oli vähän riehakkaalla tuulella ja aluksi lähdössä pysyminen ei meinannut onnistua. Yhtäkkiä neiti juoksikin koko radalta täysiä pois, erittäin päättäväisesti läheiseen metsään. Vessatauko. :o) Muuten meni ihan ok, mutta hyppykuvion vieressä noin 7 metrin päässä oli putken suuaukko. Minä kun koitin ohjata niitä koukeroiden välistävetoja ja käännöksiä, niin melkein väkisin jouduin kääntämään rintamasuunnan sinne (aika kaukana olevalle) putkelle päin. Ja arvaahan sen, sinnehän Blonkku sitten karautti. Koutsikin nauroi, että sä voit kyllä kisoissakin lähettää sen vaikka kymmenen metrin päästä putkeen, hyvin tuntuu toimivan. Alastulokontakteilta jätimme eilen kontaktialustat pois. Nyt laitetaan vaan namit suoraan maahan. Josko kisoissa ei hypittäis niitä kontakteja niin pahasti kun se lätkän puuttuminen ei kerrokaan etteikö siellä voisi olla se nami... Hyvin toimi ainakin eilisissä treeneissä.

Butsikawauwau, alias Pommi, meni oikein hyvin. Mitä nyt vähän hyppyjen rimat putoili. Pommi on (kuulemma) erittäin nopea kääntymään mutkissa ja hyppykoukeroissa. Ja kun mun ohjausliikkeet saattaa olla aika voimakkaat ja kärjistetyt Blondin ohjaamisen takia, ja kun siihen lisätään vielä ääni, niin Pommi kääntyy niin tiukkoja mutkia siivekkeitä hipoen, että rimathan siellä kolisee.

Oli kivat treenit, ihana ilma, ja lopuksi saimme nauttia kylmää jääteetä ja pullaa Rasmuksen ja Marjutin viime viikonloppuisen nollavoiton ansiosta. :o) Voisko kaikki kesän treenit olla tämmöisiä ja unohdettais ne vesisateet ja raekuurot kokonaan?

Ei kommentteja: