perjantai 9. toukokuuta 2008

Asunnon etsimistä

Niin se elämä heittelee... Minä, joka vihaan yli kaiken muuttamista, ja joka olen viimeisen kahden vuoden aikana muuttanut silti jo 3 kertaa, olen taas etsimässä asuntoa. Nyt olen vaan vähän hakusessa sen kanssa, että mitä oikein haluan. Tai se ei ole ongelma, vaan lähinnä rahojen riittäminen ja järjen käyttö asiassa. Minähän haluaisin sen omakotitalon isolla tontilla järven rannalta. Mutta ei niin ole tähtiin kirjoitettu, ainakaan vielä.

Tällä hetkellä yritän etsiä vuokra-asuntoa. Mun elämäntilanne kun vaihtelee näköjään aika nopeastikin, niin en halua just nyt sitoutua uuteen asuntolainaan. Kun nyt vanhastakin pääsisin ensiksi eroon... Ja tuskin edes saisin niin isoa lainaa, että pystyisin ostamaan uudehkon rivitalo-kaksion Tampereelta, ja muunlaista asuntoa en nyt halua omistaa. Vuokralla olevia rivareita on aika vähän ja niihin on paljon halukkaita. Myös vuokrat on aika järkyttävän suuria rivarikohteissa. Mutta kun Pommi reagoi rappukäytävän ääniin niin herkästi ja sen kanssa hissillä kulkeminen ei ole herkkua. Siksi haluaisin rivariin, ja tietty se oma takapiha olisi näin kesällä helmi. Myös saunan haluaisin, kun itse tykkään saunoa, ja Blonkku on oikein innokas saunatonttu. :o) Mutta toisaalta, mistä kaikesta voin tinkiä ja mikä on oikesti tärkeää... Tänään löysin netistä aikas kivan kuuloisen kerrostalo-kaksion. Ei ole saunaa eikä pihaa, mutta silti se vetoaa muhun, lähinnä kai sijaintinsa takia. Se on nimittäin Pyynikillä, Pyynikintiellä, ihan uimarannan ja ihanien ulkoilumaastojen vieressä. 50-luvulla rakennetun kerrostalon toisessa kerroksessa, ja asunnossa alkuperäiset lautalattiat. :o) Semmoisethan mä olen aina halunnut. Kyselin asunnosta pohjapiirrosta ja lisätietoja, katsotaan nyt onko se vielä vapaa ja voittaako sijainti pihan ja saunan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä asunnon hakuun! Jostain voi aina tinkiä mutta ei kaikesta;) Toivottavasti löytyy sellainen koiraystävällinen paikka.
Rapsuja

Anonyymi kirjoitti...

Onnea asunnon etsintään! Toivottavasti löytyy jotain aivan ihanaa, joka piristää mieltä ja aloittaa jotain uutta ;)

ps. mun blogissa on sulle jotain...