lauantai 19. tammikuuta 2008

Hierontaa ja ykäilyä

Blondi oli eilen ekaa kertaa hierottavana. Juvakan Erja tuli parsontuttu-Riitan luo, ja siellä oli yhteensä 4 koiraa hierottavana. Blondia jännitti kovasti, oli outo ympäristö ja outoja hajuja, "vieraita" koiria viereisessä huoneessa ja sitä rataa. Se ei meinannut millään rauhottua ja asettua aloilleen, vaan lopulta väkisin kellistimme sen kyljelleen, ja koko tunnin ajan (mitä hieronta kesti) sain pidellä sitä tassuista paikallaan. Kovasti se jännitti, takatassut tutisi ja päätä ei meinannut malttaa pitää lattialla. Vähän se kuitenkin välillä rentoutui ja piti lyhyitä aikoja silmiä kiinni. Tassuissa ja selässä ei kuulemma ollut kireyttä, aavistuksen verran sitä oli ainoastaan lapaluiden takana. Mutta tämä oli kuulemma vähän epämääräinen arvio, kun neitiä jännitti niin kovasti, että se jännitti vartaloaan jatkuvasti. :o) Oli kiva kuitenkin kuulla, että mitään kummempaa vauriota ei olla saatu aikaan, ja selkä on hyvässä kunnossa.

Tänään Blonkku onkin sitten parin tunnin ajan tutissut, vapissut, oksentanut 6 kertaa, nuollut lattioita ja syönyt vettynyttä ruskeaa ruohoa pihalla. Syynä on liian isona palana nielaistu siankorva, joka meni alas asti, mutta ei sitten sula siellä masussa. :o( Koitin antaa sille öljyä, jos sulaminen nopeutuisi, mutta huonolla menestyksellä. Tämä on Blondin kohdalla valitettavan usein toistuvaa käytöstä, ja joka kerta olen yhtä neuvoton.

Kolmannessa maailmansodassa on menossa aselepo ja neuvottelut. ;o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä Ronilla on myös valitettavan usein tuota samankaltaista ykäilyä. Itse liitän sen siihen, että Roni on syönyt jotain "luvatonta". Tuota lattian nuolemis juttua olen myös ihmetellyt, jotenkin oksennuttaa ilmeisesti itseään. Tai sitten näillä meidän lapsukaisilla on molemmilla bulimia. :)