keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Töissäkö tylsää?

Tänään tuli yksi irtisanottu työkaveri kännissä kuin käki töihin. Hänellä on melko pitkä työvelvoite, mikä on mielestäni sairasta. Oli eilis-illan saunailta vähän "venähtänyt", ja päätti tulla kuitenkin töissä käymään. :o) Hetken herra ehti riehua, sitten kun vähän rauhoittelin ja halasin ja tarjosin kahvia, niin suostui lähtemään kotiin. Kyllä on kivoja työtehtäviä! No, onneksi pystyin jollain lailla "auttamaan", kuka tahansa miespuolinen olisi saanut vaan turpaansa jos olisi koittanut mennä puhumaan.

Ruokatunnilla käytiin muutaman työkaverin kanssa Verkkokaupasta Pirkkalasta ostamassa kauko-ohjattavia helikoptereita muutama kappale. Semmoisia noin 15 cm pitkiä vekottimia, joissa on pattereilla toimiva kauko-ohjain, hinta 9,90 euroa. Kyllä on insinööreillä (ja minulla) ollut kivaa, kun voi suuressa avokonttorissa lennättää kilpaa ja tuunata uusia leluja.

Että semmonen työpäivä mulla on ollut. ;o) Nyt taidan lähteä kotiin tyttöjä katsomaan. Tänään olisi tarkoitus suunnata parsoneiden yhteislenkille varmaan ekaa kertaa puoleen vuoteen.

P.S. Iltalehti uutisoi tänään, että riitely parisuhteessa pidentää ikää. :o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kai nyt, kuka sitä nyt toiselle viimeisen sanan haluaisi antaa?