keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Mikä tässä maailmassa on vikana?

Kuntosalin liittymismaksu on 100 euroa, ja sillä hinnalla et saa vielä yhtään mitään. Kuukausikortti maksaa 99 euroa. Kertamaksu on 20 euroa. Ihan todella, nämä ovat uuden Tamperelaisen naisille tarkoitetun kuntokeskuksen voimassaolevia hintoja. Miettisivät nyt vähän!

Mä vastustan kaikkia kuntokeskuksia, jotka vaativat asiakkaitaan liittymään jäseneksi ja maksamaan kuukausittain kamalan summan rahaa, kävivät kuntoilemassa tai eivät. Valitettavasti näitä syntyy vaan koko ajan lisää, kuin sieniä sateella. Semmoista siistiä, valoisaa ja uutta kuntosalia, jossa myytäisiin kohtuuhintaista 10-kerran korttia on lähes mahdotonta löytää. Varsinkin jos haluaa, että sen lähellä olisi kenties jopa parkkipaikka. Mulla on koiraharrastuksia kolmena iltana viikossa, ja lisäksi käyn kerran viikossa uimassa. Mulla olisi siis "aikaa" käydä kuntosalilla kerran tai korkeintaan kaksi kertaa viikossa. Ei tosiaan kannata ottaa mitään kuukausimaksullista jäsenyyttä. Taidan vaan hyvällä omallatunnolla unohtaa koko kuntoilu-asian ja ilmoittautua pianotunneille. :o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voin lämpimästi suositella Fressiä :) Kymppikortti muistaakseni 72e (voimassa 4kk) ja ainakin Koskikeskukseen saa aina auton parkkiin, joskin hyvinhän siihen pääsee busseillakin.